July 30, 2010

oh brader...



hehehe..aku nak story ckit nie..
aku xtau aku dengar sari sape..
ke diri aku sendiri yang tak alami..
I repeat..tak alami..
jangan ingat aku yang alami
kalu tak aku selam kau sambil menyelam.
hahaha..
:">

satu hari ketika dalam perjalanan balik dari Nilai, Z singgah sekejap di ALAMANDA...
ada sesuatu untuk Z beli...bile Z sedang mencari barang dibeli, tiba² perut
Z terasa memulas...NAH apelagi Z pun terus bergegas ke tandas yang terdekat...masuk saja ketandas
Z tengok ada 3 bilik air..Bilik air yang di tengah bertutup, jadi Z pegi yang
disebelahnya...baru saja Z duduk, Z dengar orang dari sebelah bersuara~

L : “haaaaa, camna sekarang ?”

tah macamana untuk tidak menghampakan orang, akhirnya Z balas juga,

Z : “ok gak ler”

kemudian suara tu bertanya lagi,

L : “kau nak gi mana ni??”

iskk… Z mula rasa musykil… tapi Z balas,

Z : “aku nak balik, singgah sini nak beli barang sikit”

lepas suara tu bertanya lagi,

L : “bila kau nak gerak ni??”

Z selamba jer kata~

Z : “lepas aku sudah ni..habis beli aku chow la”.

Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkate

L : “hei,..ku call kau balik lepas ni, tiap kali aku tanya soalan kat kau, BRADER bodo sebelah aku ni asyik jawap jer!!!

p/s agak² kamu sume nak jawab tak soalan2 bile berade situasi seperti ini?

>.<"

7 orang yAng rajiN...:

Ariffin said...

tidur terus dalam toilet tu.
tunggu L balik

LuFFy said...

kau sggup tggu ke dalam jamban tu yipen?hahaha

Ariffin said...

klau aq kluar mungkin kena penumbuk,
mana lagi ko sanggup?

Yuni Aisyah said...

hahahaha...lawak guling2 bace entry nie...;D

Miss Comot said...

mmg Bro Z tue prasan habis...klu aku mesti x jwb...ahaha3 knl pon x cbok jwb...haha3

luffy said...

yuni: amboi smpey gegolek ye...ahahahha

luffy said...

Z: Z tu spsel pye ntok kau...wakakakak

Related Posts with Thumbnails