April 14, 2010

TERHARU....hehe


pertama sekali TERIMA KASIH daun keladi kepada-cik unniesya..kerana bg blog award ni kat diriku.xsgke lak dapat...krna blog aku ni baru je bertapak pada bulan FEB..kui³..
selain tu aku xtahu plak ade budaya award men-award blog neh..
walaupun award ini hanya gambar yang berformatkan jpg..bagi aku ia sesuatu yg berhrga,
malah ia jd pemangkin kpd aku utk kluarkan post² yg menarik(walaupun aku rase biase)...
kat mne besnye pon xtahu..kui..die kate menarik ap..
erm sepatutnye kne exchange banner tp aku xd lor...
tp ad bbrpe soalan kne jwb dlu..aish...

ada 11 soalan aku kne jawab..OMG!(actually 17)

1. apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?

- kalu aku masih hidup selepas ditikam belakang..aku akn bunuh trus die..sakit woo..pedih ati nie...

2. 6org dihati anda?
- my family(ad 6 sumenye)...plus abng n kakak ipar..

3.anda rasa anda comel?
- soalan membunuh..aku kate yekan nt kate frsan..ouhhh..

4. single or taken?
- or

5.blog yang mana anda suka?
- blog² yg aku lawati yg aku ad menjerit dan komen..:)

6.adkah bilik anda kemas setiap hari?
- kadang-kadang..jarang-jarang...heheheh=)

7. lagu yang terakhir anda dengar?
- lagu kat blog aku(serabut gak aku rse lgu blog aku neh) + A.P.i-pelita(terbaik)

8.last text message?
- mittag

9. last phone call?
- 14 april 1am

10. game yang anda paling suka?
- MAFIA WARS..lets join my family!!

11. tag lagi 6 orang..(soalan and tag sudah dikurangkan):)jenuh ohhhh..
- sophie
- asliani
- nawal
- yipen
- imam hot
- farah


6 orang yAng rajiN...:

asliani ahmad said...

luth,nanti la aku wat entry pasal ni k...
tgh berserabut ni....
aku wat,aku bgtau mu~~~
=)

LuFFy said...

okies doookies...:)

nawal said...

he. saya da buat da tag ni.. hehe...

nnti sy unpated post tu

tq btw, ;)

LuFFy said...

okies...no biggies:)

Yuni Aisyah said...

Tahniah..=)
intri x paham menda...tu bahasa apa.??leh translate kan.??hehe

sophie said...

sophie?wow..terharu..nnti wat ea?tunggu...=)

Related Posts with Thumbnails